четвртак, 1. септембар 2011.

4. седница НРС

Општински одбор Народне радикална странке је на 4. седници, одржаној 25.08.2011. године у просторијама Одбора, на основу чланова 18 и 20 Статута НРС, донео следеће

О Д Л У К Е:

1) Полазећи од чињенице да седница Главног одбора Народне радикалне странке није одржана од 19. јануара 2011. године, а по Статуту треба да се одржи најмање једном у три месеца, као и чињенице да је садашњем руководству, које је изабрано на седници Главног одбора НРС одржаној 30. јануара 2008. године, истекао мандат од две године, предвиђен Статутом НРС, ОО НРС - Неготин и потпредседник ГО НРС Страхиња Ћирић, ЗАХТЕВАЈУ од председника НРС Радована Радована Крчмаревића сазивање седнице ГО НРС за 3. септембар 2011. године, од 12.00 сати.

2) Уколико Председник НРС ни овога пута не сазове седницу Главног одбора Странке захтевамо да се иста одржи на предлог 1/3 чланова Главног одбора НРС, односно на захтев Потпредседника НРС, који би, такође у складу са Статутом НРС, председавали истом, а на којој би, уколико тако одлучи већина чланова Одбора, могла одмах да се закаже и одржи Велика Земаљска Скупштина НРС, на којој би се изабрало ново руководство Странке, са два суштински битна задатка, а то су:
а) Прикупљање потписа за пререгистрацију Странке, и
б) Покретање законског поступка за повраћај отете имовине Народној радикалној странци.

3) Свим ђацима и просветним радницима срећну и успешну школску 2011/12. годину жели Општински одбор Народне радикалне странке.

1 коментар:

  1. POMAZE BOG BRACO NARODNI RADIKALI! KOLIKO VAM JOS POTPISA TREBA ZA PREREGISTRACIJU STRANKE I DA LI NA IZBORE IZLAZITE SAMOSTALNO ILI SA NEKIM U KOALICIJI... S VEROM U BOGA ZA KRALJA I OTADZBINU! BRATSKI POZDRAV IZ NOVOG SADA!

    ОдговориИзбриши