петак, 25. новембар 2011.

Изборна скупштина ОО НРС

ИЗБОРНА СКУПШТИНА ОО НРС

Општински огранак Народне радикалне странке је на основу чланова 33, 34 и 35 Статута Странке одржао Редовну Изборну Скупштину 23. новембра 2011. године, на којој су изабрани: Општински одбор од 8 чланова, Председник и два Потпредседника Одбора.

Скупштинари су, након једносатне расправе, усвојили стратешки, програмски Документ о деловању Народне радикалне странке у наредном периоду, а усвојен је и Извештај о раду Странке од 2007. до 2011. године.

Од предложених 12 кандидата, Скупштинари су једнодушно за чланове новог Општинског одбора НРС изабрали: проф. Милована Николића, дипл. прав. Страхињу Ћирића, предузетника Николу Поповића, лекара Косту Јаковљевића, инж. Љубишу Стојадиновића, лекара Томислава Петровића (сви из Неготина), као и Драгишу Богића, пољопривредника из Поповице и Зорана Соколовића, радника из Плавне. За председника Народних радикала неготинске Крајине једногласно је, од три предложена кандидата, изабран Страхиња Ћирић, док су, такође једнодушно, за потпредседнике изабрани Никола Поповић и Зоран Соколовић, а за секретара Љубиша Стојадиновић.

Нема коментара:

Постави коментар