субота, 23. април 2011.

Срећни празници

СВИМ ХРИШЋАНИМА СРЕЋНЕ И РАДОСНЕ УСКРШЊЕ ПРАЗНИКЕ ЖЕЛИ НАРОДНА РАДИКАЛНА СТРАНКА

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!

1 коментар:

  1. S obzirom da sam prozvan na sednici skupštine opštine Negotin od strane Radmile Gerov, kao i na njenom blogu, manipulišući mojim imenom, želim da odgovorim, zarad javnosti, da se ne bi pomislilo da se ćutanjem slažem sa tom insinuacijom, prizemnim politikanstvom.

    U svom iz-laganju na skupštini, a kasnije je to učinila i na pomenutom blogu, navela je, u negativnom kontekstu, da su objavljene dve moje knjige dok sam vršio dužnost direktora Narodne biblioteke »Dositej Novaković« Negotin (nestranačka ličnost, prim. V.M.).

    Šta to znači? Da li ja dok sam na dužnosti direktora ne treba da objavljujem kjige?

    Radmila Gerov hoće da prikaže da je Biblioteka, odnosno da sam ja sam sebi izdao knjige.

    Nije tačno!

    Ja sam objavio preko dvadeset knjiga, kod uglednih izdavača, u zemlji i inostranstvu (vidi Leksikon pisaca Srbije), a prošle godine objavljene su mi tri knjige: Estradija (Udruženje srpskih izdavača, Beograd) i Časnopis i Evropijum (edicija časopisa Bibliopis; štampa i sponzorstvo "Intelekta", Valjevo).

    Radmila Gerov kritikujući sadašnju vlast, hoće da stvori utisak da je ona pravedna, pravdoljubiva, principijelna politički, kulturna, itd., ali ne može time da prikrije činjenicu da su za vreme njenog mandata predsednika opštine uvedene privremene mere Vlade Republike Srbije, zbog nezakonitosti.

    To je demagogija.

    O tome, o njenim protivrečnostima, kao i o greškama i ogrešenjima u vreme njenog mandata, biće objavljena Bela knjiga, zborničkog karaktera, ukljućene su kompetentne ličnosti iz svih oblasti. Pristup nije kritizerski, već analitički, s jasnim kriterijumom. Da se zna.

    Pravda je spora, ali dostižna.

    Ars longa, politicus brevis.

    Umetnost je večita, politika kratka (prolazna).

    ОдговориИзбриши