понедељак, 21. март 2011.

Пролеће - Ноле је цар


Стигло је пролеће... Некако у исто време нови владар света покорио је планету. Роџер и Рафа су почишћени са терена. Браво Ноле - Царе!!!

Када су на челу Србије били цар Душан, а касније краљ Петар I и Никола Пашић, Србија је била најјача. Ноле је прва ласта која најављује боље и лепше српско пролеће.

Народна радикална странка је једини гарант новог српског пролећа.

БЕЗ КРАЉА НЕ ВАЉА!!!

27 коментара:

  1. Анониман24 март, 2011 14:00

    Uz iskreno postovanje NRS morate razjasniti tekst koji ste nam prezentovali.Kakve veze NOLE ima sa strankom,bilo kojom,carom Dusanom,kraljem Petrom,Nikolom Pasicem?Moje mis;jenje,a i mojih sagaovornika,je da ovo u,najmanju ruku nema smisla.Hvala

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман28 март, 2011 18:01

    Pa Nole je car koliko i ovi koji su na vlasti i oni koji ih podrzavaju prava vlast,tek da se nesto pise ,ajd da vidim da se kritikuje neki potez vlasti,nema sanse,mir medju gradjanima.amin

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман28 март, 2011 18:08

    Pisite o proslavi u OS Branko kako se krka na racun djaka ,a njima kad osvoje nagrade ili ucenici generacije, skola se oduzi sa knjigom ne tvrdog poveza vec brosirana maksimalno do 400din,sramote i takvi traze vece plate,sunovrat obrazovanja i morala.Koliko kosta prezderavanje i kako posle nemaju para za osnovne potrebe djaka ,recimo da nameste vrata na wc, sijalice itd.
    Kad uspesni napustaju Srbiju ostaju manje uspesni,sta da se radi negativna selekcija na delu pokazuje kako se evolucija vraca unazad.

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман31 март, 2011 22:42

    A bas za obrazovanje je clan veca iz Branka,sta li je taj uradio za obrazovanje osim organizovanja proslava,valjda je i to obrazovanje.Izvinite posto je sir i luka na pijaci treba sutra da pazarim,a moze i mladi luka za salatu.
    Hvala

    ОдговориИзбриши
  5. www.youtube.com/watch?v=Bs3sTEdFGLM
    Крунисање краља Петра I 1904. (цео филм)

    ОдговориИзбриши
  6. J.... kralj uzmi i radi nesto nece da ti padne nista sa neba makar i doso kralj i EU i vanzemaljci.Uhvatili ste se ko pijan plota za kralja, pa sad si u koaliciji sa DS oni su na vlasti evo dovedite ga da vidimo koliko ce biti bolje gradjanima.

    ОдговориИзбриши
  7. Одговор анонимном од 24. марта

    Директне везе, наравно, нема. Али, молимо Вас, немојте ни Ви бити толики буквалиста. Нисмо ми рекли да је Ноле члан наше, или било које друге странке. Ми смо желели да направимо одговарајућу паралелу између нашег Нолета, садашњег тениског Краља света, који ће, уверени смо, током ове године постати No. 1, с једне стране, и наших славних Немањића и Карађорђевића, династија чија су имена златним словима уписана у српској историји с друге стране. Надамо се, да је опште познато, да је Народна радикална странка монархистичка странка, чији се чланови и пријатељи већ 130 година поздрављају традиционалним, прадедовским, победоносним поздравом:
    „С ВЕРОМ У БОГА – ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ!“.

    Народни радикали су уверени да ће, највише за десет година, Србија поново стати на своје ноге и постати економски јака, политички стабилна и војно моћна држава Западног Балкана, као што је била у првим деценијама прошлог века. А то никако није могуће уколико се народ Србије коначно, не дозове памети, односно то није могуће без: Краљевине Србије, на челу са краљем Петром III Карађорђевићем (свакако, уз одобрење престолонаследника Александра II), и без Владе Краљевине Србије, на чијем челу ће бити јака и снажна Народна радикална странка. Пре сто година, када су на челу Владе Краљевине Србије били: премијер Никола Пашић, министар финансија Лазар Пачу, Радомир Путник – министар војни, Србија је била узорни члан европске породице народа, која је под окриље српске државе вратила Косово и Метохију током I и II балканског рата, а након I светског рата, као изузетно значајни члан Савезничких снага, успела да створи услове да сви Срби живе у једној држави. Један динар је тада вредео као један швајцарски франак, извоз је био неупоредиво већи од увоза, штампа је била слободна, судство, здравство, просвета, војска и полиција били су поштеђени страначких утицаја, Влада је била састављена од најбољих и најстручнијих народних представника и имала је дванаест министарстава, заједно са премијером Николом Пашићем. Врховни командант Војске Краљевине Србије био је регент Александар I Карађорђевић, министар војни – Радомир Путник, док су команданти Армија били: војвода Живојин Мишић, војвода Степа Степановић и војвода Петар Бојовић.

    Србија ће поново бити економски јака, политички стабилана и војно моћна када васкрсне Краљевина и када се на челу Краљевине Србије нађу достојни потомци славних предака с почетка прошлог века.

    ЖИВЕЛА НАРОДНА РАДИКАЛНА СТРАНКА!
    ЖИВЕО КРАЉ ПЕТАР III КАРАЂОРЂЕВИЋ!
    ЖИВЕЛА КРАЉЕВИНА СРБИЈА!

    ОдговориИзбриши
  8. pomaze bog braco narodni radikali!dace bog da se obnovi rad NRS!skupljate li potrebnih 10 hiljada potpisa? bratski pozdrav od simpatizera iz Novog Sada!

    ОдговориИзбриши
  9. pomoz strahinja
    nadam se da ce te skupiti 100 potpisa u Negotinu i tako jaki neosvojiti niti jedan mandat u skupstini u kojoj ce Rada biti presednik.
    Ziveli radikali ,kraljevi,velika srnija,i kineska roba.

    ОдговориИзбриши
  10. danas se neradi mora da ste otisli u selo da napunite korpe.Ako vec pretendujes da imas blog onda i adminuj kako bi postojo ,a ne pravi pauzu za setvu kukuruza.

    ОдговориИзбриши
  11. ukljuci se Strahinja vidis da LDP i Regioni imaju istu semu razvoj lokala sve pare da ostanu u opstini pa bogate opstine da imaju ,a siromasne da nemaju odnosno da imaju manje nego sad.Sto se poslanika tice svi da budu iz Beograda kao do sada,a odbornici u Negotinu svi sa sela i to po mogucstvu sto veci neradnici i lazovi tako da svi budu zadovoljni.
    Bez kralja ima da valja.

    ОдговориИзбриши
  12. Strale care
    imas temu za odbranu tvog clana stranke Tome iz biblioteke,kreni u odbranu radikala.

    ОдговориИзбриши
  13. De si Strale kud su budale ima da se valja kad dodje do kralja.Ovo je narodna pesma namenjena epohalnom otkricu u kulturi varosice Negotina i samo njegovom patentu,namenjen za prezderavanje lokal politicke elite u vidu najcuvenijih i najlepsih za nase politicare ,stvari koji ih vracaju u mladost u drustvo prepuno besplatne hrane (vec naginju ka komunizmu),a to su samo u nasem gradu spektakularni i nikad dosadni i neponovljivi veliki ,najveci SUUUUSRETI SSSEEEELAAAAA.

    ОдговориИзбриши
  14. Tvoj Toncev ima kucu na Dedinju vrednu oko 2.000.000E javili na B92,da nemaju gradjani negotina neki procenat vlasnistva u tome .Covek je odradio centar svaka cast,evo sluzi vec koliko godina ,doduse uz popravke i cesto krpljenje ,ali sta je tu je ni projekat nije bio bas kako treba ,vise bi se odusevili Kinezi velicinom i konjem sa strane kako se napasa na brdu pored trga.

    ОдговориИзбриши
  15. Evo ti Suce kako polaze cvece sa Zikicom ispred mladih SUBNORa na sajtu opstine.Da li polaze jos negde kad dodje vreme neznamo obavetice nas informativna sluzba opstine.

    ОдговориИзбриши
  16. Slab si ti polticar kad Suca polaze vence ispred SUBNORA,a sam je DS.Ta stranka je vaskrsla SPS i to ce im se osvetiti na sladecim izborima.Tomica ce brisati patos sa njima ,ne zato sto je dobar vec zato sto su DS toliko losi da se narodu smucio maneken i njegovi savetnici i kumovi.Pored ovakog presednika i stranke sam kralj izgleda kao gromada od politicara.

    ОдговориИзбриши
  17. Strahinja da neucestvujes na seminaru u Domu Kulture ili skupljs potpise za Radu ,treba popraviti put za Stubik.

    ОдговориИзбриши
  18. Opet stize petak ,opet se ide u selo,i dalje blog niko neazurira,politika tece ,a kralj stoji .

    ОдговориИзбриши
  19. Ako mislis da se bavis politikom i preko srestava medija kao sto je internet onda radi na blogu ,ako ga azuriras svaka 3-4 dana bolje ga ugasi ili to pokazuje tvoju politicku snagu da medju clanovima nemas coveka koji bi to mogo da radi.Ako nemas konja za trku nemoj da se guras idi u selo i spremi setvu kukuruza.

    ОдговориИзбриши
  20. Ama covece ugasi blog,ne mozes da budes dir.TV Kraine ni Doma Kulture dok ne poljubis ruku Radi.Posto ni ona ne moze nista bez nas SPS onda sedi u Stubik i sej kukuruz,ajd zdravo.

    ОдговориИзбриши
  21. jedini covek koji ima blog ,a nema kompijuter pa nemoze da administratira subotom i nedeljos si ti Kralju.

    ОдговориИзбриши
  22. Doso kralj iz Stubika,svaka cast iskoristio si optimalno vreme za setvu kukuruza.Sad nam napisi nesto o povredi Novaka Djokovica,nemoj ni slucajno da se dotaknes teme aktualne vlasti.Borio si se protiv Rade,a ono tvoji DS vaskrsnuse SPS i sad jasu "Goli u sedlu".

    ОдговориИзбриши
  23. Negotin ugostio onkologe ni ginokologe Srbije,glavni Celojevic,bivsi pritvorenik za razne mahinacije,mislim i JUL-ovac,,tu je Sure isto bivsi JUL-ovac.Pre tih vesti normalno susreti sela da se rukovostvo opstine vrati u svoju bazu i da im pokaze dokle je dogurao njihov seljak ,a oni kako ga postuju i ugoscavaju.Normalno cela bolumenta na zdranje na celu sa mr.Urukovicem, Radetom Milosavljevicem iz Branka bez njega se ne moze itd.Pitam se da li ima nekog iz grada.Drugo nagradno pitanje?
    Zna li neko koji je sad dan opstine u maju mesecu i kakav je to datum?Svaka vlast menja dan opstine po svome i izmislja nove datume.E,palanko palanko sta ti cobani iz okolnih sela uradise.Dodjose u grad i poseljacise ga.Kakav Mokranjac,kakve rukoveti sad da ih postrojis i da ih pitas gde je rodjen Mokranjac i sta je komponovo 90% u opstini ne bih znalo.

    ОдговориИзбриши
  24. Novi post,izgubio Tipsarevic,povezi to sa golgotom Srbskog naroda za vreme Pasica i kasnije velikom pobedom jer "BEZ KRALJA NE VALJA"

    ОдговориИзбриши
  25. Vise ce ti biti citan blog ako pocnes da skupljas potpise za smanjenje kazne Ceci,cak ce te primetiti i neka televizija.

    ОдговориИзбриши
  26. Spremite se narodni radikali u subotu na miting da promenimo Srbiju i oteramo tajkune i lopove.Za promene na bolje Toma izolacija.

    ОдговориИзбриши
  27. „На западу ништа ново, на истоку старе приче“... А ми смо, нажалост, на истоку. Приче не само да су исте, већ су и јадне и кукавне, и одражавају немоћ свих анонимних које се и свога имена стиде. Имајући у виду све већу количину баљезгања 2-3 исфрустрирана и искомплексирана анонимуса, мораћемо да уведемо, као што су то већ учинили сви други на својим блоговима, систем одобрења коментара пре њиховог објављивања. Модерирање коментара вршиће се једном недељно, и то не због сетве кукуруза, Сусрета села, слабости странке, било чијег порекла и др. већ зато што то у потпуности одговара садашњем политичком тренутку тј. његовој динамици.

    Иначе, Страхиња је био директор без Раде и без СПС-а, а на изборима 1996. године, када се гласало за човека, а не за странку, сам је на изборној јединици бр. 4 освојио прво место међу осам кандидата, са 221. гласом. Професор Милован Николић и наши кандидати из Мокрања и Видровца, Зарић и Станковић, на изборима 1992. године, када се такође гласало за човека а не за странку, победили су у својим изборним јединицама, освојивши заједно 632 гласа.

    Када се поново буде гласало за човека, и када бирачи буду знали ко је тај човек, Народни радикали ће поново побеђивати. То практично значи да ми тражимо да се уведе комбиновани изборни систем на основу кога би се и одборници, а не само градоначелници и председници општина бирали директно од народа, а не да зависе од воље политичких централа.

    Када Народним радикалима до краја године, на основу Закона о реституцији, врате отету имовину после Другог светског рата, у укупној вредности од близу 4 милиона евра, биће дана за мегдана, јер тада ће се видети кога народ хоће, ко колико вреди и ко колико зна и уме. Народна радикална странка једва чека та времена јер ће до тада народ, након две деценије тумарања и лутања, пропадања и сиромаштва, изгустирати и Либерале и Шешељеве радикале, и Социјалисте, и Напредњаке, и Геовце без шифре...

    ЖИВИ БИЛИ ПА ВИДЕЛИ.

    ОдговориИзбриши